Семь Я

Светослав Ярый
Боги-Предки живуть в нас, і звуться вони:
Родослав, Ярополк... І Заряна, і Лада!
Пам'ять зОряна, сивої тій давнини,
Що проявлена образом Райского Саду!               

Імена наші славлять і Предків, й Богів,-
І лунає над річкою, в лісі і в полі               
Рідна мова - як серця казацького спів:
Чарівна, як життя… Життєдайна, як Воля!

Радість, Райдуга, Розум Небесних Висот -
Світла Вість, Правда Вічна - все в мові  зашито!
Наче Коло Вогню,  Танок Рун-Хоровод:               
Для вогняних сердець Таємницю відкрито!

Таємницю Любові, що любить усіх,
Таємницю життя, непідвладну напастям,
Що не має кінця, наче зоряний сміх...
Таємницю, яка називається Щастям!               

Наші Пращури з Нами, як Світу стовпи -
Нам вершити Їх Справу, нести Їх Знамена...
Боги з Нами і в Нас - серцем лиш позови,
Й відгукнуться всі Родичі благословенні!

Всі, що жили, що будуть, що нині живуть:               
Весь Народ - як єдина і спільна Родина...
Нас єднає Любов, Наша сонячна Суть:
Рідна НеньКа, Колиска Душі - Україно!
               
Посолонь, 21 жовтня 7532.