За журавлями...

Ева Сокол 2
За журавлями в Ірій, там мІста доста.
А матерям і жінкам без спочинку вить.
Стати Героєм війни на війні цій просто.
Дітям безвусим, котрИм би ще жить і жить.
За журавлями в Ірій, а нам лишатись.
Пусто без вас, ріднЕнькі, і день мов ніч.
Тільки тепер Героям Пречиста - мати.
Зорі небесні - вогні негасимих свіч.
Тільки тепер їх славлять небесні вої,
сильних, здорових,- у Бога лише такі.
А на Землі ще іти і іти двобоям
дні і неділі, місяці і віки...