***

Орлов Евгений 2
Коли країна наша терпить біль

Коли країна наша терпить біль,
А наші хлопці там, на полі бою,
Де вороги стріляють звідусіль,
Прийшли вони до нас з війною.

Вони безжальні, захисти нас Бог,
Від злої кулі, всіх діток від смерті,
Дай, нам катів, прогнати за порог,
Бажання наші, щоб були відверті.

Нас захисти від ворогів лихих,
Ти месник є за кров невинну, Боже,
У Тебе спокій, в небесах святих,
Твоя лиш влада, те змінити може.

Нас захисти і знищ всіх ворогів,
Ми просимо, почуй наші молитви,
Російський воїн, в пеклі щоб горів,
А з нашими, Ти будь посеред битви.

14.10.23року
© Євген Орлов.