Чяворэ тэ кхурорэ

Лилит Мазикина
Э граснятэ кхурорэ,
Э ромнятэ чяворэ.
Сарэ тыкнэ и бахталэ,
;нэ прастан, ;нэ кхэлэн.
Хан э чяр о кхурорэ,
О маро хан чяворэ.
Нэ кхуроро и чяворо
Сарэ дуй пьен тхудоро.
Бевеле дая кхарэн
Чяворэн кэ пэ тэ пьен.
И раты совэн сарэ
Чяворэ тэ кхурорэ.