Ти - мое сонечко...

Юрий Воронин 2
Ти - моє сонечко яснеє,
А я без тебе, мов ніч...
Ти - моя зірка незгасная,
А я іду назустрІч...
Зустрічі і розставання -
Всесвіт дарує нам світ,
Де ми з тобою жаданими
Є у безмежності літ!

24.10.2023