***

Орлов Евгений 2
А над країною витають чорні круки

А над країною, витають чорні круки,
Хто був нам "братом", вже є нам не брат,
До міст і сел, все тягне бридкі руки,
Ними беруть, безбожні, автомат.
Безбожні люди... Люди, чи потвори?
Немає страху Божого для них,
Не боїмось, писати про вас твори,
Нехай Бог, судить злодіїв оцих.
І ми також, ми не змовчим, росія,
Всі вбивства, кров, вони перед Творцем,
Нехай вас всіх, зітре з землі стихія,
Ви душогуби є, перед Отцем.
За наш Донбас, Херсон і Запоріжжя,
За Бучу, за Одесу, й Кривий Ріг.
Отримаєте, злидні, своє збіжжя,
За порох той, що липне вам до ніг.
Вам помста буде, від людей і з неба,
Ми не простим, за вбивства діточок,
Люди, прокиньтесь, гідність мати треба,
А не прощати вбивць синів й дочок .

23 10.23 року.
© Євген Орлов.