Не для забави

Виктория Гребенюк Роженкова
Все відцвіло і відбуяло
Затихло в осінь золоту
І серденько,що так кохало...
Знов полюбило самоту...

Знов полюбило темні ночі,
І все,що душу надихало...
Чекати більше вже не хоче,
Щоб не впивалось далі жало...

А нишком тішиться дрібницям,
І робить лиш маленькі справи...
Любов поклала на полицю,
Вона давно не для забави...
30 10 2023 р
Вікторія Г Р М