по-Божому

Гелена Смилянская
що людині, крім Бога, взагалі потрібно,
після похорону бабусі, вона приснилася і сказала -
мені тут набагато краще, ніж було на землі,
хіба не ясно чому,
бо вона була доброю людиною,
і до всіх ставилася по-доброму,
тому і добре їй там, де по-Божому,
по-Божому — це, напевне, по-доброму