Здравствуй, ноябрь

Татьяна Маркова 3
   Н. Бидненко
Ну, здрастуй, здрастуй, листопаде,
Осінній завершальний штрих.
Чи ми сумуємо, чи раді –
Та тільки ти – один для всіх.
Бува – дощі, буває ясно,
То вкрилась інеєм трава…
В природі все завжди прекрасно
І це поки що не зима.
Хай проминула рання осінь
З печальним золотом лісів,
Тумани розплітають коси…
Ми – в листопаді. Миру всім!
***
Ну, здравствуй, здравствуй, мой ноябрь,
Осенний завершающий штрих.
Или мы грустим, иль рады -
Да только ты - один на всех.
Бывает - дождь, бывает ясно,
Укрылась инеем трава...
В природе всё всегда прекрасно
Пока что это не зима.
Пусть промелькнула ранняя осень
С печальным золотом лесов,
Туманы расплетают косы...
Мы - в ноябре. Мира всем!