осiннiй GPS

Гелена Смилянская
листя міняє дислокацію,
включіть GPS,
щоб не загубитися,
коли дивитиметеся під ноги,
якщо не бажаєте сторонньої помочи,
шукайте дороговкази вгорі(в небі)
або всереЕдині(себе)!