Урешт передзим я

Ева Сокол 2
Урешт передзим'я. Затоплюють груби і печі.
Включається телик, почути останніх новин.
І кожен у серці чекає приходу Предтечі,
а ті особливо, у кого на сході є син,
чи батько, чи брат, а чи найрідніший коханий...
уже передзим'я. В окопах пора холодів.
Від вибухів ледве тримається вуха мембрана
і крові повсюди, а хлопці ж такі молоді.
Багато неправди в новинах, а хочеться вірить...
про втрати ні слова, а хлопців везуть і везуть...
надія на Бога, на воїв - здолаємо звіра,
а з ним посіпаки місцеві самі пропадуть.
Спочатку Предтеча, а потім і вої небесні
із Сином Господнім піднімуть знамена звитяг!..
І звір захлинеться, і звірові слуги безчесні,
і жовто-блакитний ускрізь майорітиме стяг.