Червоне з чорним

Елизавета Катрич
Червоне з чорним - кров та земля,
Символ життя і свободи -
Прапор ОУН. Українські серця
В обрії - прояв природи...


* На фото сьогоднішнє рідкісне явище – північне сяйво "Аврора".