Если с нами великий Сталин...

Андрей Яременко Львов
Не страшна нам найгірша біда,
якщо з нами великий Сталін.
Най ся верне Совіцька владА,
жиби знову тройка засідала.

Най ся верне НКВД,
най буржуїв вивозять вагонами.
Най нас знову вперед веде
рідний Йосип Віссаріонович!

Най червоним все знову цвіте,
прапор був щоб на кожнім балконі!
Най нас знову вперед веде
мудрий Йосип Віссаріонович!

Най їх трафлять шляки усіх,
най їх трафлять колимські морози,
хто відкрити свій писок посмів
на вождя всіх часів і народів.

Гільйотина на тих най впаде,
хто жирує на людському горі.
Най нас знову вперед веде
скромний хлопець з містечка Горі.