Прывiтальная

Наталия Колесникова 2
1.
Мы рады вас бачыць
Мы песні спяваям,
Для вас дарагія сябры,
Ад щчырага сэрца Дабра пажадаем,
Шаноуным гасцям дарагiм.

Припев:
Запрашаем вас да нас мы,
Прывітанне шлем под час,
Калi ласка, калi ласка,
Рады бачыць усiх вас .

2.
2.Вiтаем,вiтаем сябры дарагiя,
Даруем вам радасць, любоў,
Прымiце ад сэрца прастое вiтанне,
Паклон ад музык- спевакоў.