Дивно все

Екатерина Экозьянц
Дивно все. Може,відповідь знайду уві сні
Не полишай мене,серце,
Бо через тебе і для тебе я жива.
Не полишай ночі і ї намистом думки мої
Замкнуться на містах.
Де не була моя душа.
І де була.
Я відчуваю ,що дивно все.
Ніби коло стає прямокутним.
Очі розтинає по периметру нутрощів,
І я занурююсь у глибинний сон .
Дивно все. Може,відповідь вже є?
Стоїть переді мною на велетенських колонах Всесвіту.