Swinging the Båat Performed

Ïîë Ôèë
Înå, twî,
Înå, twî, thråå, fîur!

1. The skies're bright-bluåing, baby,
The skies're bright-bluåing,
Lîîk whàt óîu'rå dîing, dear,
Look what you’re doing.
I think I'll have to do smth about it,
I'll have to do it.
Let’s do it.

2. This night is bright-mooning, baby,
This night is bright-mooning,
Lîîk whàt óîu'rå dîing, dear
Look what you’re doing,
I'm head over heels, baby,
I'm head over heels,
So, let's do it!

Chorus
Look at me, I love you,
I am yours, you are mine,
I will take quite a few
Little sips of your wine.
Let's do it,
Do it,
Do it,
Let's do it!

Lead guitar

3. The day’s afternooning, baby,
The day's afternooning,
Lîîk whàt óîu'rå dîing, baby,
Look what you’re doing.
I’m head over heels, baby
Which means I'm in love, so…
So?
So, let’s do it!

Chorus