I am kid

Брущенко Алёна Бруна
Песню в исполнении автора можно послушать по ссылке здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=GDTQsbEzJgM&ab

When I was younger,
I’ve seen green grass and big high trees.
When I was younger,
I've believed sun elves and wind fairies.
When I was tender,
I have not heard rude selfish words.
When I was tender,
I have not run from inner voice.

I know, I’m kid again,
I remember divine world looks for my heart every day.

When I was delicate,
I've seen deeper senses and higher blue sky,
When I was delicate,
I've looked for adventure as bird wanted to fly.
When I was candid,
I've not understood evil people a lot.
When I was candid,
I've not had bad mood, I've big happiness got.