Моя Буквица. Слово

Валентина Ракогон
Свет суть Солнца
Солнце суть семени
Семя суть сада
Свист суть соловья
Семь суть семьи
Свой суть стаи
Спираль суть свитка
Сиг суть секунды
Сказка суть сказителя
Слог суть слова
Слово суть стиха
Соль суть слезы
Снег суть смерти
Смерть суть сна
Сон суть сновидения
Совет суть совести
Скорость суть сокола
Стрела суть стрельбы
СЛОВО СУТЬ СУТИ…