Анатолий Владимирович Отт. К тебе хочу. Рус. Бел

Максим Троянович
Горю в огне,
К тебе хочу,
Но ты же мне
Не по плечу.
Живу в бреду,
Ловлю твой взгляд,
Ты на беду
Мой рай и ад.
Мой свет и мрак,
Всё на крови,
Но лучше так,
Чем без любви.
 
***

Цябе жадаю

Гару ў агні,
Цябе жадаю,
Але ты ж мне,
Як воўча зграя.
Жыву ў трызненні,
Лоўлю погляд,
Ты на імгненне
Мой рай і ад.
Маё святло і цемры смак,
Усё на крыві,
Але лепш так,
Чым без любві.

   Перевёл Максим Троянович