Анатолий Владимирович Отт. Молва. Рус. Бел

Максим Троянович
Народная молва права -
По жизни можно не пахать,
Если умеет голова
Активно языком болтать.


***

Гаворка

Народная гаворка права -
Па жыцці можна не араць,
Калі ўмее галава
Актыўна языком балбатаць.

   Перевёл Максим Троянович