Приезжайте ко мне в Мостиска

Андрей Яременко Львов
Приїжджайте до мене в Мостиська,*
приїжджайте здалека чи зблизька.
Ми сі здибим з вами під мостОм-
нам буде файно на процентів сто.

А якщо здибимось не під мостом,а на,
то це буде найголовніша новина
для всіх пліткарок нашого райцентру-
на цілих двісті п'ятдесят процентів.

Після мосту підемо в кав'ярню-
там нас ждуть-не діждуться батяри,
відкупне щоб замене взяти-
по півлітрі горілки на брата.

Після кнайпи-культурна програма-
дефіле похідними дворами.
Жиби виділи всі Мостиська,
що у мене кавАлєр завівся!

Потім,може,підемо на хату до мене,
якщо будуть у вас ще зелені.
А як ні,вам наб'ють в підворітні писка,
щоб не швендяли марно в Мостиська.


*Мостиска-райцентр Львовской области на
   границе с Польшей