Пишу кризь сльози...

Лариса Семенец
Будувати й лікувати одночасно
культуру культурою
Для митців то необхідно і завчасно -
І думки рядками стеляться похмурими.

Я пишу кризь сльози, біль душі
і долі втрачені.
Де на кожному крокУ  реалій дня
Є передбачення.

Тож нехай скоріш закінчиться той біль,
А світло розуму
Принесе душі святий, щасливий мир
У світ загрозливий.