Вiйна - хвороба

Сергей Сергеевич Радченко
Війна - хвороба.

Наш світ серйозно підчепив хворобу,
У сьогодення так, як і усі часи
Їй байдуже що люди розповсюджують жалобу ,
У різні боки та у різні полюси.

Хвороба, то війна, яка каліче душі,
Безжалісна, кровава та брудна.
Вона іде на більшості частині суші,
У багатьох волосся наче сивина.

Зав'ялий погляд та сумні від болю очі,
Та кожен крок і доля падає в капкан.
Де смерть цілющу рідину відсмокче,
У неї є жахливий план.

А ми готові зупинити злочин,
Де люди стравлюють людей.
Лиш треба готувати розчин,
Який звільніть всіх від брудних ідей.

Наш світ серйозно підчепив хворобу,
Війна для когось - це солодка мить.
А може лікування, то надійна проба,
І перемир'я крик нарешті зазвучить.
(09.10.2023)

,