7213 несправжнiй iнтерес

Радужное Тело
Нехай   у серцi  запалає  зiрка,
До всього свiтлого привiтна !
Надасть нам промiнь вищоi краси
Щоб ми у радостi  жили.
Щоб вiдродили те що кращим є.
С сердець  зiйшло все  зайве зле .
Щоб раздивились   навкруги,
Куди з печаллю в серцi ми дiйшли.
Нехай же зникнуть  в людях чари!
Достатньо ми в них прибували.
Хай згине  з серця  лють.
Бажаемо ми  в радiсть зазирнуть !
Знайти  у радостi свободу.
З душi щоб зняти всю негоду.
Все що в душi э – примирити.
Що Богом дане  нам вiдкрити!
Говорить час Новий про те-
Не треба вiрити  в усе,
Що натворило  тут безладдя.
Нам надало своє  снаряддя.
Щоб люди  Бога не спитали,
Коли вiйнi  тут бути  краю.
Та не спитали  пращурiв синiв-
За що тут гинуть як один.
Чому така важка в них доля,
Та вiдхилилась перемога?
Чому такая кара iм  з небес?
Несправжнiй був до  волi iнтерес !
А так одне багаття на умi.
Того i промiнь свiтла ви не сприйняли .
У темрявi  куди ж вам  йти?
Єдиноi вам стежки  не знайти.
26 11 23

багаття - КОСТЕР м. стіс, складені в клітку дрова; || у давнину, для сожіганія трупів (кісток?), або злочинців. Звалити кого на багаття, принести на жертву ...
Багаття

Багаття
Wikipedia
https://uk.wikipedia.org › wiki
ва;тра — контрольований вогонь, купа дров, хмизу і т. ін., що горить. Може мати ритуальне значення.