Василий Колготин. Сражайтесь. Рус. Бел

Максим Троянович
Безбожники уверены, пока,
хоть ВЕРУ, как нелепость, отвергают,
что могут "верунов" побить слегка,
а те, вторую щёку подставляют.
               
Не знают, что Сам Бог давно сказал
Своим Ученикам и малым Детям: -
"Сражайтесь!
Против демонов и зла,
чтоб Царство Бога было на планете."


***

Змагайцеся
 
Бязбожнікі ўпэўнены, пакуль,
хоць ВЕРУ, як недарэчнасць, адспрэчваюць,
што "верунов" пабіць, нібы-та куль,
а тыя, другую шчаку падстаўляюць.
               
Не ведаюць, што Сам Бог даўно казаў
Сваім Вучням і малым Дзецям: -
"Змагайцеся!
Супраць дэманаў і злых спраў
каб Царства Бога існавала на планеце."

    Перевёл Максим Троянович