Падолист

Михаил Чадаев
В цій осені той самий зміст:
Зноба, і дощ, і падолист.

І звуть цей час: мерзотний, ниций.
Вальсують вулиці-п’яниці.

Скрізь не додержують дистанцій,
Ще ноги віддавили в танці,

Досхочу випито, мовляв.
Без перестану день кружляв.

І листя знов лякає помір,
Бо наливав ледь не за комір.

А вітер геть жене щодуху,
Жене і не спиняє руху.

30 листопада 2023 р.