Нас надихаe волi голос дзвIнкий...

Лариса Семенец
Де жовте золото, там ллєтся кров червона -
Злітаются на нього хижаки.
У величі своїй жага до трону
До нас крокує дійсністю віки.

Сьогодні, в перекошених стосунках,
Й до поки на Землі іде війна -
В кошторисі реальних розрахунків
Біда і біль двосотими сповна.

Коли ж ми навчимося на помилках?
З миттєвостей минулих, давніх літ
Нас надихає волі голос дзвінкий
Добра і щастя - Всесвіту політ!