зломане, без бажання повернення

Гелена Смилянская
тихий спокій на душі
серцю не дає страждати,
якби це мені дізнатись,
де кохання сховані стежки старі,

(та не варто ж їх уже чекати)

05.12.2023
07:30

без ЩИРОГО бажання повернення))

серія: *думки

арт: Zorikto Dorzhiev "Steppe nirvana"