Тебе интересно? Гранит

Виктория Баженова 2
Тобі цікаво? Мені – не дуже…
Моє серце тепер кам’яне і байдуже…
Хочеш – рви! Чи різцем, чи молотом…
Крижаним усміхнеться холодом!

Тепер не чекаю… Що біда мине…
Ріжте, рвіть… Розпинайте мене!
Як собаку… Лупіть ломакою…
За науку я тільки подякую…

Я терплю… Я стискаю вуста…
Я не та… Я навіки уже не та…
Гнана вітрами... Розчавлена світом…
Так піщинка… Стає гранітом…