Сьогоднi хочу привiтати...

Лариса Семенец
Сьогодні святкує свій 23 день народження
творче об"єднання "Вітрила"

Сьогодні хочу привітати
"Вітрила" наші з днюхою.
Ми тут навчалися складати
Свої вірші, з Танюхою.

Посеред друзів гомінких
Раділи дню прийдешньому.
Під час випробувань важких
Тримали пульс сердешників.

Тут наш потужний капітан
Тримає курс на зцілення
І душ, і Всесвіту добра
сердець у дружбі з вірою.

Опанувавши світ зірок,
Ми зміцнюємо крила
Тому й вплетаю поміж строк -
Віват! Віват "Вітрила"!