Вiра

Ева Сокол 2
Гибніть українці. Вас не шкода.
Ви тепер з ордою сам на сам.
Залишки могутнього народу
на поталу оркам і жидам.
Більш не буде круга рятівнОго
від партнерів. Їм набридло це :
бо злодюги не бояться Бога,
по 17 для бійця яйце,
Розкрадають євро і долЯри,
а на фронті гинуть молоді...
Власні гниди не накриє кара,
хай народ єднається в біді.
В Крушавелі весело заможнім,
в них війни нема і не було...
це село знекровлювати можна,
і містян, що наче те село.
Так ведеться з прадіда і діда
й нині змін не видно ані де.
Бідним "розгрібати" панські біди...
хоч не знать : "по кому дзвін гуде".
Віра, що добро є нездоланне,
що урешт ми виграємо бій,
кожному нехай у поміч стане,
на землі немислимо святій.