Слава Богу! Слава Богу!

Вира Украинка
Слава Богу! Слава Богу!
За все, що посилає Він нам знов, і знов!
Слава Богу! Слава Богу!
За те, що проявляє нам Свою любов!

Я бачу Бога ранньою весною,
Коли все оживає після сну,
За дощ рясний із першою грозою
Христу хвалу із піснею несу.

А в літні дні чудові та погожі
Коли все дозріває у садках,
За смачні ягоди та фрукти гожі,
Хвалу співаю Богу у псалмах.

Чудові дні осінні різнобарвні
Коли зібрали урожай в полях.
За всі плоди смачні, усі наявні
Хвалу підношу Богові в піснях.

Я бачу Бога в днях зимових сніжних
Що відпочинок Він дає землі.
І в розмаїтті тих сніжинок ніжних
Схиляюся перед Творцем в хвалі.
12.12.2023
©Віра Українка