Дива

Виктория Баженова 2
Я  вже й не знаю… Чи я ще жива…
Я не вірю уже…. Я не вірю… в дива…
Сама хоч для себе…Дай… Відповідь чесну…
Я померла… Весною… І вже не воскресну…
Для  чого тоді… Ці слова всі і фрази?
Мало тобі… Поетичної мало зарази?
Він не прийде… Не повернеться… Навіть вві сні…
Вицвіли очі твої і поблякли пісні…
Для кого старатись? Немає вже сенсу…
Я померла весною… І вже не воскресну….
40 сакральних… Мій цілющий трунок…
Добре … Зроблю тобі подарунок…
Сніг замете… Непотрібні слова…
Я не вірю уже… Я не вірю в дива…