ПрезидентДякукуй

Деддемид
Украiнський президент"Дякукуй",
Як що масш мiзки помiркуй.
Хочеш пiсню заспiвай,пожартуй,
А накажуть,то ще потанцюй.

Як що хочеш получити вiд них грошi,
С в Америцi люди хорошi,
Пентагон,президент-маразматик,
Тож вiн той iще математик.

За грiшми прибув"Дякукуй",
Де по руськи почув:-Пшёл на куй!
Як тi грошi кують вiн не знас,
Та i голову цим не ламас.

Бо привикнув жить "На халяву",
Шут кровавий,така йому слава.
Ну а мiзки,то де iх узяти,
Не дали йому батько та мати.

Та i совiстi теж вiн не мас,
Залюбки на роялi ще заграс.
Без штанiв,та причинням по нотах,
Президент цей-портрет iдiота.

Ще не вмерла,жива собi ненька,
Його булоб утопить ще маленьким.
Украiна не знаючи горя,
Пожилаб ще у Чорного моря.