Памяти Сергея Павличенко

Павел Березинский
Так моторошно розуміти, що тебе вже серед нас нема,
Колись давно ти був такий веселий приколіст...
Тепер війна.. Для нас усіх прийшла пітьма,
І все, що було щастям, нині втратило свій зміст...

Герой, людина з карими красивими очима,
Ти був завжди високим, сильним, мов скала...
Чарівна жінка, дітки були в тебе за плечима,-
Їм всім тепер бракує так твого тепла...

Помер за Батьківщину ти занадто рано:
Попав в полон, не спав, не доїдав...
Бажаю росіянам я пекельні і смертельні рани
За те, що друг студентства мій так страшно помирав!


13.12.2023 г.