Стану морською хвилею...

Ева Сокол 2
Стану морською хвилею в новій реінкарнації,
буду об скелю битися, сто раз на день з нудьги.
Інші не ваблять, Господи, творень Твоїх формації,
хочу морською хвилею - і не розводь торги.
Хай це і не розважливо, хай пожаліти прИйдеться,
хвилі життя, ох, тЯгнеться, скеля - міцнИй граніт.
Але молю, мій Господи, хвиля і скеля змИряться,
їх і тепер притягує дивний якийсь магніт.
Хочу морською хвилею, далі від люду грішного,
щоб ні бажань непрошених, ні сперечань, ні зла...
в нинішнім тілі слАбому мало резерву втішного,
я його кращі спогади впОвні пережила.