про латаття

Цветков Александр
Забудь, забудь, давно зійшли сніги.
укрита пам'ять іншими снігами,
і поміж нами різні береги,
і споминання різні поміж нами.
Я пам'ятаю все, що віддала,
Ти пам'ятаєш все, що мусиш взяти.
Лише у птаха в небі два крила.
Лише одна за кохання розплата.
Замерз ставок і мрії навкруги.
Різдвяні обіцянки незабутні,
Згадай латаття очертом круги.
- Лише я, лише ти, наше майбутнє...