Там, за душою

Людмила Лаврухина
 Там за душою
Гаснут огни.
Белые ночи,
Черные дни.

 Там за душою
Память лиха.
Черные мысли
Ждут пастуха.

 Рвутся на волю
С током чернил.
Там за душою
Бог уронил

 Черное пламя
В белую плоть.
Там за душою,
Плачет Господь.