Григорию Сковороде

Андрей Яременко Львов
Не вклонився філософ цариці
але це,так сказать,пів біди.
Не цікавлять його ні її ягодиці,
ні розкішні до пупа циці...
Він якийсь ні туди,ні сюди.

Він якийсь ані вашим,ні нашим.
Він ні риба,ні м'ясо,ні гриб.
Ні борщу з ним не звариш,ні каші-
хоч візьми і від скуки помри.

Він такий сиромудро-абстрактний,
наче книжка на двох кінцівках.
Наче зібрання творів Платона й Сократа,
що й за рік його всього не прочитати...
Та мудрець той боїться і жінки,і дівки.

Від тієї ученості і мудроти
ані разу не був він жонатим.
Все життя пацанові він пише листи-
що з такого візьмеш,крім ...цитати?