Вдача

Михаил Чадаев
В період напруги
Піратам Тартуги

Орел або решка –
Суцільна мережка.

Замислишся трошки -
Лягаєш на дошки,

І бачиться вдача
Не тільки козача,

Що буде на дні,
Це тіло в рядні.

17-18 грудня 2023 г.