Белая ворона

Андрей Яременко Львов
Біла ворона це вже пів біди.
Біла ворона ні туди,ні сюди.
Біла ворона ні риба,ні м'ясо.
Біла ворона ні вашим,ні нашим.
Може,тому і залишилась білою,
що натяк прозорий не зрозуміла:
будь,як усі,не висовуйся,
не намагайся жити по совісті.
Хто розумніший-давно вже чорний-
став еталоном,стандартом ворони.