Прощаю

Ева Сокол 2
Прощаю. Собі. І тобі. І світу.
Прощаю всім серцем і далі йду.
Вакансія. Свіжа. Моя. Відкрита.
Тому, хто готовий пірнуть в біду.

Тому, хто готовий пізнать розлуку,
яка під силу хіба душі.
Тому, хто вІзьме криваві муки
і не перЕйде глузду межі.

Прощаю істинно і свобідно -
усі борги віддала сповна
і ворогам...і коханим...й рідним.
Мир у душі. У світі - війна.

Далі іду. В небеса. Ох, зваба...
Гріх відроблено і вину... 
Білим пухом легкИм кульбаби
подолаю снагу земну.