Досв д

Чертежи Разума
Ти в  житті досить  намучилася із досвідом
Словам не віриш як не говори.
достатньо ти наплакала.
твоє море ось-ось  в водоспаді
вийде із океанів надій

відпочинь, моя найкраща.
відпусти все минуле, моя принцеса.
попереду безпека є зі мною
тепло турбота кохання та розуміння

я знаю, що ти зруйнована.
я знаю, що ти не виспаєшься
тебе б просто обійняти, поцілувати

ти завжди найпотрібніша.
ти найталановитіша, найкраща і тисячі раз найсексуальніша із всих людей на цій планеті