З днем енергетика в таю!

Ярослав Шарах 5
З днем енергетика вітаю!
Здоров'я, щастя вам бажаю!
Добра, миру, процвітання.
Нехай збуваються бажання.

Тепла, та світла вам колеги.
Рідним, друзям та підлеглим.
Безпеки вам усім бажаю.
З днем енергетика вітаю!

22.12.23р.
Ярослав Шарах 5.