Пригадай у буденностi...

Ольга Гресс
Пригадай
у буденності
безпорадність речей,
Пропадай
до безтямності
у безодні очей,
Споглядай
простір єдності
поміж двох берегів,      
Зажадай
безбережності
у польоті птахів,
Загойдай
ніч безмежності
на межі забуття,
Розгадай
мову ніжності
у красі почуття…