Спокойной ночи

Анатолий Тарасовский
Бачиш, іграшки втомилися і сплять.
І  подушечки чекають на малят
Навіть казка спати хоче
Та на вушко всім шепоче
Очі закривай.  Баю - бай."

А у домі неодмінно у цей час
Тихо - тихо сон блукає біля нас
За віконцем все темніше,
А під ковдрою тепліше,
Доню, засинай... Баю-бай

Баю-баю, все тихесенько мовчить.
Баю -бай, повинні  люди спать вночі,
Бо за день втомились дуже,
Тому - на добраніч, друже.
Зоя, засинай.  Баю-бай.