Рiздвяна зоря!

Ярик Лобань
Зоря Різдвяна яскрава,
Тікає від неї пітьма...
Ісусу у яслах - слава!
Бо іншої слави нема.

Не славте люди країну,
Не славте люди - людей!
І зорі з часом застигнуть,
Одна - вічна в Небо веде!

Малюк в непривітних яслах,
Смиренний Світів Творець -
Зоря та ніколи не згасне,
Для спраглих до правди сердець!