За манiвцями

Олег Мингалев
Віки предовгими роками манівців
Блукальців здичавілих та проклятих!
Вслід мамонтів пропахлої мерзлЯтини
Дізнаються про нас, відточать олівці
Щоб образИну геть на світ явити.
З розпарених облич, припудрених, умитих
В нащадків глянуть не мисливці!
Вівці... ті... з штрихкодом, ДНК несамовитим
Із вовною, хвостаті, звіролиці.
4 грудня 2023 року