Рецензия на Нiч Юрий Чигринов

Сенько Виктор Васильевич
Рецензия на «Нiч» (Юрий Чигринов)

А Дніпро іще стогне
розбиває пороги
потому що не знає
де світлі дороги.
Не тече він на Захід,
не тече и до Східу,
він не знає де брід
і воює з сосідом....
А козак на Дніпрі
не рідниться більш з Доном
не живе на селі,
а живе закордоном...