Новор чн сн жинки з неба летять

Ярослав Шарах 5
Новорічні сніжинки з неба летять.
Вогники на ялинки яскраво горять.
Пише дитя Миколаю листа.
Подарунки які б хотіла вона.

Косметичку, солодощі, Куклу Барбі, забавку.
Ведмедика, слоника, та й кошенятко.
І ось стукає у двері Святий Миколай.
Швидко біжи його зустрічай.

Читаєш віршик виразно ти Миколаю,
Подарунки дарує всі, що я бажаю.
Який чарівник ти Святий Миколай.
Новий рік із нами разом зустрічай.

17.12.23р.
Ярослав Шарах 5.